EVAn ekonomisti vaihtuu – Sanna Kurronen Suomen Pankkiin

EVAn ekonomisti vaihtuu. Nykyinen ekonomisti Sanna Kurronen siirtyy Suomen Pankin Rahapolitiikka- ja tutkimusosastolle vanhemmaksi ekonomistiksi syyskuussa. EVA käynnistää uuden ekonomistin rekrytoinnin.

Ladattavat tiedostot

Lataa
Sanna Kurronen

Kuva: EVA / Karoliina Paavilainen

Lataa

”Olen EVAn ekonomistina päässyt laajasti ottamaan kantaa ajankohtaisiin talouden kysymyksiin. Olen halunnut parantaa suomalaisten ymmärrystä markkinataloudesta ja ehdottaa ratkaisuja kilpailun parantamiseksi. Suomen Pankissa siirrän huomioni Suomen rajojen ulkopuolelle ja pureudun kansainvälisen talouden ja raaka-ainemarkkinoiden ajankohtaisiin kysymyksiin.”, sanoo Sanna Kurronen.

EVAn johtaja Emilia Kullas kiittää lämpimästi Kurrosen työstä EVAn ekonomistina.

Kurronen on ottanut laaja-alaisesti kantaa suomalaisen yhteiskunnan tärkeisiin kysymyksiin. Hän on muun muassa perannut sitkeän työttömyyden syitä sekä osoittanut polttoaineiden hinnannousun tukipolitiikan haittoja.

”Sanna Kurronen on ansioitunut ekonomisti ja napakka yhteiskunnallinen keskustelija. Koko EVAn tiimi toivottaa hänelle parhainta menestystä tehtävissä Suomen Pankissa,”, sanoo EVAn johtaja Emilia Kullas.

Kurrosen viimeinen työpäivä EVAssa on 31.8.

Lisätiedot:

johtaja Emilia Kullas, emilia.kullas@eva.fi tai +358 40 342 44 84

ekonomisti Sanna Kurronen, sanna.kurronen@eva.fi tai +358 50 589 8886

viestintäpäällikkö Heini Larros, heini.larros@eva.fi tai +358 40 526 9728