Medialle

Medialle

Tältä sivulta löydät uusimmat tiedotteemme ja median käyttöön tarkoitettuja kuvia. Mikäli tarvitset lisätietoa, olethan yhteydessä. Suurin osa julkaisuistamme on ladattavissa myös niitä käsittelevistä artikkeleista sivustollamme.

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on vuonna 1974 perustettu ajatushautomo, joka edistää markkinataloutta ja jonka tavoitteena on suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestys. Tuotamme tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esitämme reformeja poliittisille päättäjille.

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry:n (voittoa tavoittelematon yhdistys) jäsenet ovat Elinkeinoelämän Keskusliitto (EK) ry, Teollisuuden ja työnantajain keskusliiton (TT) -säätiö, Finanssiala ry, Kaupan Liitto ry, Metsäteollisuus ry sekä Teknologiateollisuus ry. EVA työskentelee läheisessä yhteistyössä Elinkeinoelämän tutkimuslaitos Etlan kanssa. EVAn hallituksen ja valtuuskunnan puheenjohtajana toimii Carl Haglund.

Sivupalkkia alas vierittämällä pääset tilaamaan uutiskirjeemme. Voit seurata EVAa myös somessa: Twitterissä tunnuksella @EVA_fi, Facebookissa tunnuksella @elinkeinoelamanvaltuuskunta, Instagramissa tunnuksella evathintank ja LinkedInissä EVA – Finnish Business and Policy Forum – Elinkeinoelämän valtuuskunta.

Kuvia median käyttöön

Kuvia saa maksutta käyttää tiedonvälitystä palveleviin tarkoituksiin hyviä tapoja noudattaen. Julkaisuoikeutta ei voi myydä eikä siirtää kolmannelle osapuolelle. Tekijänoikeus säilyy kuvaoikeuden haltijalla eli EVAlla. Kuvia ei saa manipuloida ilman kuvaoikeuden haltijan lupaa. Mainitsethan kuvaajan nimen julkaisun yhteydessä, kiitos.

EVA Mediassa

Tilaa EVAn uutiskirje