Suomi-skenaariot 2020–2028 – Katso webinaarin tallenne tästä

Lue EVA Raportti tästä

Download: Lastuna lainehilla -EVA Raportti
Lastuna lainehilla -EVA Raportti

Suomi-skenaariot 2020–2028.

Lataa

EVA ja Nordic West Office ovat yhdessä 20 yrityksen ja yhteisön kanssa miettineet Suomen suuntaa vuoteen 2028. Tarjolla on neljä skenaariota, vaihtoehtoista maailmaa: Kvanttihyppy, Sääntö-Suomi, Uudet heimot ja Vihreä valta. Skenaarioraportin julkistamistilaisuudessa kuullaan UPM:n ja Sammon hallituksen puheenjohtaja Björn Wahlroosin, teknologiayrittäjä Timo Ahopellon, McKinsey & Companyn partner Anna Granskogin, Varman toimitusjohtaja Risto Murron ja Yleisradion toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttilan näkemyksiä. Nordic West Officen toimitusjohtaja Risto E. J. Penttilä ja EVAn tutkimuspäällikkö Ilkka Haavisto esittelevät skenaariot.

Kuihtuuko globalisaatio? Ottavatko vahvat valtiot valtiot markkinatalouden tiukkaan otteeseensa? Hajoaako EU? Entä kuka pelastaa ilmaston – ja miten?

Skenaarioraportin Lastuna lainehilla – Suomi-skenaariot 2020–2028 julkistamistilaisuudessa (7.10.) selviää, millaisia polkuja Suomelle hahmottuu. Tapahtuman aloittaa EVAn johtajan Emilia Kullaksen ja UPM:n ja Sammon hallituksen puheenjohtajan Björn Wahlroosin keskustelu Suomen suunnasta. Nordic West Officen toimitusjohtaja Risto E. J. Penttilä ja EVAn tutkimuspäällikkö Ilkka Haavisto esittelevät skenaariot.

Skenaarioita kommentoivat teknologiayrittäjä Timo Ahopelto, McKinsey & Companyn partner Anna Granskog, Varman toimitusjohtaja Risto Murto ja Yleisradion toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila. Myös Suomi-skenaariot tarinallistaneen toimittaja Terho Puustisen näkemykset kuullaan.

Linkki webinaaritallenteeseen