Maksavatko nuoret koronalaskun? Katso webinaarin tallenne tästä

Lue tästä EVA Arvio

Download: Tuomitut maksamaan -EVA Arvio
Tuomitut maksamaan -EVA Arvio

Näin koronalaskua jaetaan reilusti sukupolvien välillä. Tuomitut maksamaan -EVA Arvion on kirjoittanut ekonomisti Sanna Kurronen.

Lataa

Miten koronalaskua jaetaan niin, että maksajan osa ei jää vain nuorille? EVAn ekonomisti Sanna Kurronen listaa webinaarissa, millaisia toimenpiteitä Suomen uusi nousu vaatii. Keskustelemassa Kurrosen lisäksi Jungle Juice Barin perustaja, yrittäjä Noora Fagerström, ekonomisti Sixten Korkman ja EVAn johtaja Emilia Kullas.

Suomen talous on koronakriisin jäljiltä karmeassa kunnossa, mutta nuorilla ei voi maksattaa 1990-luvun laman, finanssikriisin ja koronakriisin laskua. Nuorille täytyy myös rakentaa realistinen mahdollisuus nostaa Suomi raunioista tulevina vuosikymmeninä.

Työ uuden nousun vahvistamiseksi pitää aloittaa nyt.

Tervetuloa EVA Virkku -tilaisuuteen, EVAn virtuaaliseen aamutapahtumaan (live webcast), jossa kuullaan EVAn ekonomisti Sanna Kurrosen arvio siitä, miten koronalaskua jaetaan ja millaisia toimenpiteitä uusi nousu vaatii. Arvion jälkeen sukupolvien välisestä oikeudenmukaisuudesta Kurrosen kanssa keskustelevat Jungle Juice Barin perustaja, yrittäjä Noora Fagerström, ekonomisti Sixten Korkman ja Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Emilia Kullas.

Linkki webinaariin