Koronakriisin ensihoito – liikaa vai liian vähän? Katso webinaarin tallenne tästä

Lue tästä EVA Arvio

Download: Talous teholla -EVA Arvio
Talous teholla -EVA Arvio

Viruksen tukahduttaminen on edellytys talouden toipumiseen. Talous teholla -EVA Arvion on kirjoittanut ekonomisti Sanna Kurronen.

Lataa

Millaista tehohoitoa tarvitsee koronaviruspandemian runtelema talous? Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen toimitusjohtaja Aki Kangasharju, Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Emilia Kullas ja ekonomisti Sanna Kurronen esittelevät arvionsa Suomen taloudesta.

YT-neuvotteluiden piirissä on noin 360 000 suomalaista, lähes joka viidennessä yrityksessä pelätään konkurssia, Suomen BKT on sukeltamassa.

Millaista tehohoitoa tarvitsee koronaviruspandemian runtelema talous?

EVA Virkku -tilaisuudessa (tallenne 8.4.2020) diagnosoidaan Suomen taloutta. Miten syvälle talous vajoaa? Mitä Suomen tulisi oppia Ruotsin taloudesta? Mitä eroa on eri maiden elvytyspaketeilla? Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen toimitusjohtaja Aki Kangasharju, Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Emilia Kullas ja ekonomisti Sanna Kurronen esittelevät arvionsa Suomen taloudesta.

Linkki webinaariin.