Lue tästä Jyrki Lehtolan ja Heikki Pursiaisen pamfletti Vaikea vapaus

Lue EVA Pamfletti tästä

Download: Vaikea vapaus -EVA Pamfletti
Vaikea vapaus -EVA Pamfletti

Kaksi näkemystä elämästä holhouksen jälkeen. EVA Pamfletin ovat kirjoittaneet kirjailija-käsikirjoittaja Jyrki Lehtola ja ekonomisti Heikki Pursiainen.

Lataa

Miten suomalaiset suhtautuvat vapauteen? Millaisessa hyvinvointivaltiossa ihminen on mahdollisimman vapaa? Miten voimme lisätä vapauttamme? EVA Pamfletissa Vaikea vapaus ekonomisti Heikki Pursiainen kritisoi hyvinvointivaltion pohjoismaista mallia ja etsii keinoja lisätä kaikkien vapautta. Kirjailija-kolumnisti Jyrki Lehtola perkaa pamfletissa puolestaan EVAn Arvo- ja asennetutkimuksen tulokset. Luvassa on lempeän ironinen näkemys kansan vapausasenteista.

EVA Pamfletti Vaikea vapaus ilmestyi elokuussa 2018.