Kuuntele Jyrki Lehtolan Vapaus – suurehko vankila, epäselvät säännöt

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/488459991?secret_token=s-PfH2b” params=”color=#ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true” width=”100%” height=”300″ iframe=”true” /]

Mitä se on se vapaus? Miten suomalaiset suhtautuvat vapauteen? Jyrki Lehtolan osuus EVA Pamfletista Vaikea vapaus on kuultavissa äänikirjana. Lukijana näyttelijä Robin Svartström.

Kirjailija-kolumnisti Jyrki Lehtola tarjoaa lempeän ironisen näkemyksen kansan vapausasenteista perkaamalla EVAn Arvo- ja asennetutkimuksen tuloksia. Samalla käsitellyiksi tulevat niin takatöölöläisten kellarihotellien pitäjien omistusoikeudet kuin yrittäjyyteen liittyvät sankaritarinat.

Näyttelijä Robin Svartström lukee EVA Pamfletista Vaikea vapaus Jyrki Lehtolan kirjoittaman osuuden Vapaus – suurehko vankila, epäselvät säännöt.

ISBN 978-951-628-710-5