Väittämiä vapaudesta – poliitikot vastaavat

Haastoimme kokoomuksen kansanedustaja Susanna Kosken, keskustan kansanedustaja Katri Kulmunin, Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärven ja Perussuomalainen-lehden päätoimittaja Matias Turkkilan vastaamaan vapausaiheisiin väittämiin.

Mitä vastaa kansanedustaja Susanna Koski väitteeseen ”kokoomus on kiinnostuneempi yritystuista kuin elinkeinovapaudesta” tai kansanedustaja Katri Kulmuni väitteeseen ”keskusta ei usko alkoholiasioissa yksilön kykyyn valita”? Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärven tehtävä taas on vastata väitteeseen ”Sdp ei anna pienituloisten valita itse” ja Perussuomalainen-lehden päätoimittaja Matias Turkkilan väitteeseen ”Perussuomalaiset on kiinnostunut vain kantasuomalaisten sanan- ja ilmaisunvapaudesta”.

Katso video!