Vapaus on… – Poliitikot kertovat

Mitä vapaus merkitsee aatteellenne? Kysyimme sitä kokoomuksen kansanedustaja Susanna Koskelta, keskustan kansanedustaja Katri Kulmunilta, Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärveltä ja Perussuomalainen-lehden päätoimittaja Matias Turkkilalta.

EVAn Arvo- ja asennetutkimuksen mukaan vapaus on suomalaisille erittäin tärkeä arvo. 74 prosenttia katsoo, että jokaisen tulisi voida toteuttaa itseään vapaasti, kunhan ei rajoita toisten vapauksia. Vapauden tärkeys ylittää ideologiset rajat. Se on tärkeää enemmistölle lähes kaikkien puolueiden äänestäjäryhmissä.

Vapauden tärkeys ylittää ideologiset rajat. Se on tärkeää enemmistölle lähes kaikkien puolueiden äänestäjäryhmissä.

Me kysyimme kokoomuksen kansanedustaja Susanna Koskelta, keskustan kansanedustaja Katri Kulmunilta, Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärveltä ja Perussuomalainen-lehden päätoimittaja Matias Turkkilalta, mitä vapaus merkitsee heidän aatteilleen.

Katso tästä video