Apunen-podcast alkaa perjantaina

EVAn uusi podcast alkaa perjantaina 23.11.

Apunen on keskustelusarja, jossa kuullaan parempaa puhetta markkinataloudesta. Evan johtaja Matti Apunen ratkaisee kiinnostavan vieraan kanssa suuren tai pienen yhteiskunnallisen kysymyksen 45 minuutissa.

Jokaisessa jaksossa puretaan usein hoettuja mantroja ja etsitään vastausta kysymykseen, miten asiat tehtäisiin, jos markkinat kerrankin saisivat päättää. Apunen on vaikeita aiheita ja syvällistä ajattelua pelkäämätön keskusteluohjelma, jonka tavoitteena on parempi keskustelu markkinataloudesta.

Syksyn jaksoissa Apunen istuttaa mikrofonin ääreen muun muassa suomalaisen koulun asiantuntijan Pasi Sahlbergin, Helsingin Sanomain päätoimittaja Kaius Niemen ja Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäen.

Jaksot julkaistaan perjantaisin. Ohjelman voi tilata syöttämällä podcast-sovellukseensa osoitteen www.eva.fi/podcast/feed ja iPhone- ja iPad-käyttäjät löytävät sen iTunesista.

Podcastin voi myös kuunnella suoraan EVAn sivuilta osoitteesta www.eva.fi/podcast