Miten verotuksella luodaan vauraampi Suomi? Katso webinaarin tallenne tästä

Asianajaja Janne Juusela, valtiovarainministeri Matti Vanhanen ja Suomen Yrittäjien pääekonomisti Mika Kuismanen keskustelevat kilpailukykyisestä yritys-, osinko- ja pääomatuloverotuksesta EVAn johtaja Emilia Kullaksen johdolla.

Suomi tarvitsee uudistuksia, jotka tukevat taloutta ja työllisyyttä. Verotuksen uudistaminen vaikuttaa kilpailukykyyn nopeasti. Miten Suomeen luodaan kilpailukykyä tukeva ja oikeudenmukainen yrittämisen ja sijoittamisen veromalli?

EVAn virtuaalisessa tapahtumassa (tallenne 19.11.) aiheena on kilpailukykyinen yritys-, osinko- ja pääomatuloverotus. Aiheesta ovat keskustelemassa EVAn johtaja Emilia Kullaksen johdolla Borenius Asianajotoimiston osakas Janne Juusela, valtiovarainministeri Matti Vanhanen ja Suomen Yrittäjien pääekonomisti Mika Kuismanen. Webinaarin yhteydessä julkaistaan Janne Juuselan kirjoittama verotusta käsittelevä EVA Analyysi Verotuksen kolmiloikka.

Linkki webinaaritallenteeseen

Lue EVA Analyysi tästä

Download: Verotuksen kolmiloikka -EVA Analyysi
Verotuksen kolmiloikka -EVA Analyysi

Näin yritysten ja omistamisen verotuksesta tehdään kilpailukykyistä. EVA Analyysin Verotuksen kolmiloikka on kirjoittanut asianajaja, OTT Janne Juusela. Julkaisun numero on korjattu 19.11.2020.

Lataa