Mitä suomalaiset ajattelevat Venäjästä? Katso webinaarin tallenne tästä

Onko Venäjä uhka vai mahdollisuus - vai molempia? Mitä suomalaiset todella ajattelevat Venäjästä? Miten suhtautuminen on viime vuosikymmeninä muuttunut? Esittelemme EVAn Arvo- ja asennetutkimuksen tuloksia.

Ladattavat tiedostot

Download: Venäjästä vieroitetut -EVA Analyysi
Venäjästä vieroitetut -EVA Analyysi

Suomalaiset suhtautuvat itänaapuriinsa aiempaa kriittisemmin. EVA Analyysin Venäjästä vieroitetut on kirjoittanut tutkimuspäällikkö Ilkka Haavisto.

Lataa

Esittelemme EVAn Arvo- ja asennetutkimuksen tuloksia suomalaisten Venäjä-näkemyksistä EVAn ja East Officen seminaarissa. Aiheesta keskustelevat EVAn johtaja Emilia Kullaksen johdolla East Officen Senior Advisor Esko Aho, EVAn tutkimuspäällikkö Ilkka Haavisto, Suomen Pietarin instituutin johtaja Sani Kontula-Webb ja East Officen Moskovan-toimiston päällikkö Jari Jumpponen. Tilaisuudessa julkaistaan Ilkka Haaviston kirjoittama Venäjä-aiheinen EVA Analyysi Venäjästä vieroitetut.