Eurotohtori: Onko Macronin tappio myös Euroopan tappio?

Ranskan presidentti Emmanuel Macron aloitti määrätietoisilla uudistuksilla, joihin hänen edeltäjänsä eivät pystyneet, mutta sen jälkeen hänen asemansa on heikentynyt. Mikä vaikutus sillä on EU:n kehitykseen? Entä millainen Brexit-käsi on Britannian pääministeri Theresa Mayllä ja mikä hänen vaihtoehdoistaan on vähiten huono?

Vesa Vihriälä seuraa Eurotohtori-podcastissa Italian kriisiä ja euroalueen tilaa kahden viikon välein EVAn johtaja Matti Apusen tenttaamana. Vesa Vihriälä on valtiotieteiden tohtori ja Elinkeinoelämän tutkimuslaitos Etlan ja Elinkeinoelämän valtuuskunta EVAn toimitusjohtaja. Onko Macronin tappio myös Euroopan tappio? -jakso on Eurotohtori-podcastin kolmas osa.

Eurotohtori-podcast päivittää noin 15 minuutissa Italian kriisin ja euroalueen tilan joka toinen torstai. Seuraava Eurotohtori-jakso ilmestyy 27.12.


Mitä mieltä olit jaksosta? Lähetä palautetta Eurotohtori-podcastista: palaute@eva.fi