Robotit töihin -raportti julkaistaan 13.9. – Ilmoittaudu julkaisutilaisuuteen

EVA Raportti Robotit töihin kertoo, minkälaisia muutoksia robotit saavat aikaan työpaikoilla. Raportista esimerkiksi selviää, kuinka suuri osuus hoivatyöstä voitaisiin jo nyt tehdä roboteilla ja minkälaisia ovat robottiajan organisaatiot. Tule mukaan raportin julkaisutilaisuuteen keskustelemaan, minkälainen on uusi työnjako ihmisten ja koneiden välillä ja mitä siitä seuraa.

Julkaisutilaisuus järjestetään tiistaina 13. syyskuuta klo 16-17
Paikka: G18-juhlasali (Yrjönkatu 18, Helsinki)

Robotit töihin -raportin ovat kirjoittaneet liikkeenjohdon konsultti Cristina Andersson, dosentti Mari Kangasniemi, tutkimuspäällikkö Antti Kauhanen, innovaatiojohtaja Taneli Tikka, tutkimuspäällikkö Ilkka Haavisto, tutkijatohtori Lauri Tähtinen sekä toimitusjohtaja Antti Törmänen.

Raportin teemoista ovat tilaisuudessa kirjoittajien lisäksi keskustelemassa toimitusjohtaja Aarne Aktan (Pihlajalinna), kansanedustaja Jaana Laitinen-Pesola (kok.) sekä aivotutkija Kiti Müller.

Osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittautua voit tästä.

Lämpimästi tervetuloa!

Mikäli sinulla on kysymyksiä raporttiin tai julkaisutilaisuuteen liittyen, ota yhteyttä EVAn viestintäpäällikkö Johanna Sipolaan (etunimi.sukunimi@eva.fi tai 050 352 1172).