Pelastakaa puolueet! EVA Pamfletin julkistus 1.6.

Miksi kaikille ei löydy puoluetta? Miksi Tahdon-kampanja toimii mutta puolueet eivät? Voisiko Suomessa olla some-puoluetta? Mihin puoluejohtajia edes tarvitaan? Kenellä valta on jos ei puolueilla? Miten politiikan ja puolueiden tulisi muuttua? Mitä puolueet voisivat oppia yrityksiltä?

Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen, Kreab Helsingin toimitusjohtaja Mikael Jungner ja EVAn johtaja Matti Apunen ovat kirjoittaneet EVA Pamfletin Pelastakaa puolueet! – Mitä politiikka voisi oppia Uberilta? Pamfletti julkistetaan 1.6. kesäkuuta 2016.

EVA Pamfletin Pelastakaa puolueet!  julkistustilaisuus järjestetään keskiviikkona 1. kesäkuuta klo 16.00, Kulttuuriareena Gloriassa. Tilaisuudessa pamfletin teemoista ovat keskustelemassa kirjoittajien johdolla kansanedustajat Juhana Vartiainen (kok), Annika Saarikko (kesk) ja Antero Vartia (vihr), sekä professori Vesa Vares, yrittäjä ja sijoittaja Timo Ahopelto, Tahdon-kampanjan puheenjohtaja Senni Moilanen, kaupunginvaltuutettu Eemeli Peltonen (sd), konsultti Topi Manu sekä tutkija, toimitusjohtaja Esko Kilpi.

pelastakaapuolueet

Lisätietoja:

EVAn viestintäpäällikkö Henna Hopia, henna.hopia@eva.fi tai 045 601 8886

Kirjoittajat:

Matti Apunen 040 768 8778 matti.apunen@eva.fi

Taru Tujunen 050 357 9418 taru.tujunen@ellunkanat.fi

Mikael Jungner 050 554 16 15 mjungner@gmail.com