EVA hakee harjoittelijaa visuaaliseen sisällöntuotantoon

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA hakee harjoittelijaa visuaaliseen sisällöntuotantoon. Pääset rakentamaan infograafisia esityksiä ja visualisoimaan laajoja tietoaineistoja verkkoon ja printtiin.

Arvostamme visuaalista näkemystä, kykyä käyttää mm. Adoben graafisen suunnittelun ohjelmia ja tuntumaa WordPress-julkaisualustaan. Harjoittelupaikka sopii esimerkiksi graafista suunnittelua opiskelevalle tai opiskelleelle.

Harjoittelu alkaa tammi-helmikuussa 2016, ja kestää sopimuksen mukaan 3–6 kuukautta. Harjoittelu voidaan järjestää myös osa-aikaisena. Maksamme harjoittelusta palkkaa.

Toivomme hakemuksia PowerPoint-esityksen muodossa osoitteeseen sarianna.toivonen@eva.fi viimeistään maanantaina 21. joulukuuta. Työnäytteet ja palkkatoiveen mainitseminen plussaa. Lisätietoja paikasta sarianna.toivonen@eva.fi tai puh. (09) 6869 2036.

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä. EVA julkaisee raportteja, analyyseja ja pamfletteja sekä järjestää keskustelutilaisuuksia.

 

Lue myös: EVA hakee harjoittelijaa monipuolisiin tehtäviin