EVA hakee harjoittelijaa monipuolisiin tehtäviin

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA hakee harjoittelijaa monipuolisiin tehtäviin. Tarjoamme palkallista ja kokopäiväistä 3-6 kuukauden harjoittelua yhteiskunnan näköalapaikalta, osana hyvähenkistä tiimiä. Harjoittelu alkaa mielellään jo tammikuussa. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa.

Harjoittelijan työhön kuuluvat avustaminen viestintään liittyvissä tehtävissä ja tapahtumajärjestelyssä, verkkosivujen ja tietokantojen päivitys sekä muita erikseen määrättyjä tehtäviä. Pääset myös avustamaan EVAn hankkeissa ja projekteissa ja mahdollisesti kirjoittamaan EVAlle erikseen sovittavan julkaisun.

Olet kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista. Voit olla esimerkiksi valtiotieteen, taloustieteen tai viestinnän opiskelija tai vastavalmistunut. Arvostamme kokemusta viestinnästä, tapahtumajärjestämisestä ja projektinhallinnasta, mutta oppiva ja innostunut asenne on tärkein valttisi. Tartut kaikenlaisiin tehtäviin ripeästi ja nirsoilematta. Olet tarkka ja huolellinen.

Hyvät tietotekniset valmiudet ovat edellytys tehtävän menestyksekkäälle suorittamiselle. Hyvä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään maanantaina 21.12.2015 osoitteeseen henna.hopia@eva.fi. Mikäli kirjoittaminen kiinnostaa, kerro myös mikä tai mitkä aiheet sinua kiehtovat ja mistä näkökulmasta kirjoittaisit. Lisätietoja hausta voi kysyä EVAn viestintäpäällikkö Henna Hopialta. p. 09 6869 2049.

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä. EVA julkaisee raportteja, analyyseja ja pamfletteja sekä järjestää keskustelutilaisuuksia.

 

Lue myös: EVA hakee harjoittelijaa visuaaliseen sisällöntuotantoon