EVA Fakta: Hyvinvointivaltio numeroina

Lataa käyttöösi hyvinvointivaltion tuoreimmat faktat. Päivitetty ”Hyvinvointivaltio numeroina” on hyvinvointivaltion kuumemittari. Se kertoo havainnollisten indeksilukujen kautta miten suomalainen hyvinvointivaltio on kehittynyt ja muuttunut vuodesta 1975 tähän päivään. Tämän kirjan ensimmäinen painos julkaistiin helmikuussa 2011. Suuren kysynnän vuoksi julkaisemme päivitetyn version uusimmilla numeroilla.

Hyvinvointivaltion ongelmat ovat totta, mutta lopussa sen tarina ei ole. Sen kertovat numerot.

Maailmantalouden sukellus ja Euroopan velkakriisin kurjuudet ovat kuitenkin selvästi nähtävissä. Luvut kertovat, että Suomen palautuminen finanssikriisistä on huolestuttavan hidasta. Ennen kuljimme tasatahtia Pohjoismaiden kanssa, nyt olemme liukumassa toisenlaiseen seuraan.

Hyvinvointivaltio numeroina