EVAn Suuri Pääministerikeskustelu

Elinkeinoelämän Valtuuskunta EVA juhli 40-vuotisjuhliaan Suuren pääministerikeskustelun merkeissä Pörssitalolla 3.2.2015. Pääministerikeskusteluun osallistuivat kokoomuksen puheenjohtaja, pääministeri Alexander Stubb, sdp:n puheenjohtaja, valtiovarainministeri Antti Rinne ja keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä. Keskustelun puheenjohtajan toimi EVAn hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila.

Talouspainotteisessa keskustelussa käsiteltiin julkisen talouden tasapainottamista, verotusta, luottamuksen palauttamista politiikkaan sekä ulko- ja turvallisuuspoliittisia kysymyksiä kuten Natoa, Venäjän ja EU:n suhteita ja Kreikan tilannetta.

Katso videoita keskustelun parhaista paloista:

EVAn pääministeritentti: Miten saadaan talous nousuun?

EVAn pääministeritentti: Miten lisätä luottamusta politiikaan?

EVAn pääministeritentti: Milloin Nato-optio lakkaa olemasta vain teoreettinen optio?

EVAn pääministeritentti: Venäjä ja Kreikka