EVA Fakta: Tästä Suomi elää

Miten Suomessa tehdyn työn määrä ja luonne ovat muuttuneet? Mitkä ovat Suomen työllistävimmät yritykset? Millä toimialoilla tuotanto on kasvanut viime vuosina? EVA Fakta ”Tästä Suomi elää” antaa monipuolisen ja kattavan kuvan työstä ja tuotannosta Suomessa. Kirjasessa käydään läpi myös investointien ja pääomien kehitys viime vuosikymmenellä. Tiedot ja tilastot ovat koonneet toimitusjohtaja Petri Rouvinen ja tutkija Mika Pajarinen Etlatiedosta.

Tästä Suomi elää on on elinkeinoelämämme tilannekuva juuri nyt. Se kuvaa tehokkaasti myös rakennemuutoksen, siis sen miten työtä on yhtäältä kadonnut, mutta syntynyt vastaavasti toisaalle. Kun pohdimme talouspolitiikan suuntaa, on tilannekuva kullanarvoinen. Jotta osaisimme suunnistaa oikein, meidän pitää tietää missä olemme.

Tasta Suomi elaa

[slideshare id=35795047&doc=evafaktaslides-140612090354-phpapp01]