EVAn ajankohtaiskeskustelu: Kylmä tuuli puhaltaa – Miten Suomi ja EU ratkaisevat Venäjän-suhteiden kriisin?

Ukrainan kriisi kiristää EU:n ja Venäjän suhteita. Ukrainan lisäksi EU:n ja Venäjän välejä ovat jo pidemmän aikaa viilentäneet kauppa- ja energiakysymykset. EVAn tilaisuudessa Venäjä-kysymyksistä olivat tänään EVAn hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollilan johdolla keskustelemassa Euroopan komission varapuheenjohtaja Olli Rehn, Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb sekä Euroopan parlamentin jäsenet Liisa Jaakonsaari ja Sampo Terho.

Katso videoita EVAn tilaisuuden keskustelusta:

Onko EU Suomen paras väylä Venäjän-suhteiden hoitamiseen?

Onko EU:n ja Venäjän keskinäinen riippuvuus energia-asioissa riski?

Onko Suomen NATO-ikkuna auki?

Suomalaiset yritykset Venäjällä

Evan Venäjä seminaari, Helsingissä 11. huhtikuuta 2014.