EVA sijoittui maailman parhaiden talouspoliittisten think tankien joukkoon

Elinkeinoelämän Valtuuskunta EVA on sijoittunut 48. sijalle kansainvälisten talouspoliittisten think tankien ranking-listalla. Sijoitus julkaistiin Pennsylvanian yliopiston 2013 Global Go To Think Tank Index –raportissa. Raportti vertailee yli 6800 think tankkia 182 maasta. Tulokset perustuvat kansainväliseen kyselytutkimukseen, johon vastasi lähes 2000 tutkijaa, virkamiestä ja toimittajaa. Maailman parhaaksi think tankiksi valittiin Brookings Institution Yhdysvalloista. Euroopan parhaan think tankin tittelin vei brittiläinen Chatham House.

Pennsylvanian yliopisto julkaisi seitsemännen vuosittaisen Global Go To Think Tank Index –raporttinsa Washington DC:ssä 22. tammikuuta. Raportti on luettavissa kokonaisuudessaan täältä.