EVA SuomiAreenalla Porissa 17.7.2013

EVA järjesti 17.7.2013 SuomiAreenalla keskustelutilaisuuden ”Luulot pois! – Näin meitä pelotellaan turhaan”. Porin Eetunaukion lavalla olivat Matti Apusen johdolla keskustelemassa hallituksen puheenjohtaja Anne Berner, kirjailija Arno Kotro, kansanedustaja Anna Kontula sekä Trainers’ Housen valmentaja Jari Sarasvuo.

Pelko on halvaannuttavaa. Pelko ei ole vain huolestusta vaan pahimmillaan henkinen lamaannustila. Estääkö pelko Suomea rakentamasta uutta? Laskemmeko liian huolella hintaa uuden riskille ja uskaltamiselle yrittämisen kustannuksella? Kuka pelkoa lietsoo?

Osia EVAn keskustelusta katsottavissa:

Mihin pelko johtaa?
Rohkeus, yrittäminen ja menestys
Lietsooko media pelkoa?
Kasvatetaanko lapset pelkäämään?

SuomiAreena järjestetettiin Porissa 15.-19.7.2013. SuomiAreenan koko ohjelma ja lisätietoja tapahtumasta: suomiareena.fi

EVAn tilaisuus SuomiAreenalla keräsi paikalle lähes 500 henkilön yleisön. Kuvissa  tilaisuuden keskustelijat Matti Apunen, Anna Kontula, Jari Sarasvuo, Anne Berner ja Arno Kotro.

029_CR013_CR026_CR009_CR