EVA Pamfletti: Ajatusten alennusmyynti – Yhdeksän helpointa hokemaa taloudesta

Ovatko pienet yritykset parempia kuin suuryritykset? Voiko tuloeroilla selittää kaiken maailman pahan? Tuomas Enbuske ottaa pamfletissaan kriittiseen tarkasteluun yhdeksän talouskeskustelun hokemaa. Hän antaa huutia hokemien taustalla jyllääville emotionaalisille uskomuksille ja hyvää tarkoittaville ajatusharhoille.

Ajatusten alennusmyynti pyrkii puolustamaan johdonmukaista ajattelua ja kriittistä asennetta. Pamfletti haluaa palauttaa arkijärkeä keskusteluun yritystoiminnasta, markkinataloudesta ja talouspolitiikasta.

Ajatusten alennusmyynti
Ajatusten alennusmyynti

Juhana Vartiainen ja Tuomas Enbuske pamfletin julkaisutilaisuudessa G18-salissa.

Matti Apunen, Piia-Noora Kauppi, Juhana Vartiainen ja Tuomas Enbuske.