EVA SuomiAreenalla 19.7.

EVA järjestää SuomiAreenalla keskustelutilaisuuden ”Se on kyllä vale! – Talouskeskustelun ja -journalismin yleisimmät hokemat” torstaina 19.7. klo 10.30. Porin Raatihuoneen puiston Purje-lavalla ovat Matti Apusen johdolla keskustelemassa toimittaja Tuomas Enbuske, kansanedustaja Mikael Jungner, Nordean European Affairs -yksikön johtaja Leena Mörttinen sekä MTV3:n vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila.

Talouskeskustelu kaipaa arkijärkeä. Markkinatalouteen, yrittäjyyteen ja talouspolitiikkaan liittyy uskomuksia ja hyvää tarkoittavia ajatusharhoja, jotka kaipaavat selventämistä.

Tervetuloa keskustelemaan!

SuomiAreena järjestetään Porissa 16.-20.7.2012. SuomiAreenan koko ohjelma ja lisätietoja tapahtumasta:  www.mtv3.fi/suomiareena/

Kuvia EVAn tilaisuudesta SuomiAreenalla: