EVA Symposium Nouseeko Suomi?

EVA Symposiumissa pohdittiin ensin kriisin vaikutuksia Suomeen. Puheenvuorojen sarjassa esiintyivät EVAn hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila, pääministeri Matti Vanhanen, toimitusjohtaja Sakari Tamminen (Rautaruukki Oyj), kansanedustaja Anni Sinnemäki, hallituksen puheenjohtaja Jaakko Rauramo (Sanoma Oyj ja East Office), Principal Anna Granskog (McKinsey & Company), professori Juha Siltala (Helsingin yliopisto), konsernijohtaja Ole Johansson (Wärtsilä Oyj), diplomiekonomi Lenita Airisto, johtaja Janne Gallen-Kallela-Sirén (Helsingin kaupungin taidemuseo) ja puheenjohtaja Mikko Mäenpää (STTK ry).

Johtaja Esko Aho (Nokia Oyj), toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes (Lääketeollisuus ry) ja konsernijohtaja Björn Wahlroos (Sampo Oyj) jatkoivat EVA FORUMissa keskustelua markkinatalouden tulevaisuudesta. Keskustelun puheenjohtajana toimi Jorma Ollila.

Tilaisuuden ohjelma on ladattavissa alta.

Liite: 2478_EVA%20Symposium_Ohjelma.pdf