Ilmastonmuutos ja yritykset – kansainvälisten suomalaisyritysten näkemyksiä

EVA Raportti osoittaa, että suurilla suomalaisyrityksillä on tarjota edistyksellisiä ratkaisuja ja teknologioita ilmastonmuutoksen torjuntaan. [:en]EVA Raportti osoittaa, että suurilla suomalaisyrityksillä on tarjota edistyksellisiä ratkaisuja ja teknologioita ilmastonmuutoksen torjuntaan. [:se]EVA Raportti osoittaa, että suurilla suomalaisyrityksillä on tarjota edistyksellisiä ratkaisuja ja teknologioita ilmastonmuutoksen torjuntaan.

Raportin esipuheen on kirjoittanut EVAn hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila. Artikkelit ovat kirjoittaneet yritysjohtajat Ole Johansson (Wärtsilä), Mikael Lilius (Fortum), Jussi Pesonen (UPM), Juha Rantanen (Outokumpu) ja Sakari Tamminen (Rautaruukki). Raportin loppuanalyysin on laatinut professori Atte Korhola.

Liite: 2138_ilmastoraportti.pdf