EVA Analyysi: ”Naisten johtamat yritykset ja kannattavuus” ja EVA Raportti: ”Naiset huipulle! – Johtaja sukupuolesta riippumatta”

EVAn Naiset huipulle! -hankkeen päätöstilaisuudessa julkistettiin EVA Analyysi ”Naisten johtamat yritykset ja kannattavuus”, jonka ovat kirjoittaneet tutkija Annu Kotiranta, professori Anne Kovalainen ja tutkimusjohtaja Petri Rouvinen. Tilaisuudessa julkistettiin myös EVA Raportti ”Naiset huipulle! – Johtaja sukupuolesta riippumatta”, jonka ovat kirjoittaneet toimittajat Irmeli Salo ja Ville Blåfield. Tilaisuuden avasi EVAn hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila. Tilaisuudessa esiintyivät myös Naiset huipulle! -hankkeen ohjausryhmän puheenjohtaja, EK:n ja KONE Oyj:n puheenjohtaja Antti Herlin, SanomaWSOY Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Jaakko Rauramo sekä EM Group OY:n toimitusjohtaja Marjo Raitavuo. Julkistamistilaisuus järjestettiin Pörssitalossa maanantaina 24.9.2007.