Minne menet media?

Hannu Olkinuora pohtii EVA RAPORTISSA tiedonvälityksen kiehtovaa maailmaa: miten ja mitä mediaa yleisö kuluttaa, miten media vastaa haasteisiin tiedon ja yleisön sirpaloitumisesta, puheenaiheiden viihteellistymisestä, internetin läpimurrosta. Kantavatko mediamaailma ja sen tekijät vastuuta tarjonnastaan, entä yleisöstä?[:en]Hannu Olkinuora pohtii EVA RAPORTISSA tiedonvälityksen kiehtovaa maailmaa: miten ja mitä mediaa yleisö kuluttaa, miten media vastaa haasteisiin tiedon ja yleisön sirpaloitumisesta, puheenaiheiden viihteellistymisestä, internetin läpimurrosta. Kantavatko mediamaailma ja sen tekijät vastuuta tarjonnastaan, entä yleisöstä?[:se]Hannu Olkinuora pohtii EVA RAPORTISSA tiedonvälityksen kiehtovaa maailmaa: miten ja mitä mediaa yleisö kuluttaa, miten media vastaa haasteisiin tiedon ja yleisön sirpaloitumisesta, puheenaiheiden viihteellistymisestä, internetin läpimurrosta. Kantavatko mediamaailma ja sen tekijät vastuuta tarjonnastaan, entä yleisöstä?

Raporttiin liittyvä kysely- ja haastattelututkimus on ladattavissa oheisesta osoitteesta: http://www.eva.fi/index.php?m=2&show=171

Liite: 1603_minne_menet_media.pdf