EVA


Mikä EVA?

Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank. EVA tuottaa tietoa ja näkemyksiä ajankohtaiseen julkiseen keskusteluun sekä esittää reformeja poliittisille päättäjille. EVA julkaisee raportteja, analyyseja ja pamfletteja sekä järjestää erilaisia keskustelutilaisuuksia.

EVAn verkostoihin ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskunnallisesta keskustelusta ja taloudellisten ongelmien ratkaisemisesta.

EVAn pääteemat ovat työ, reformit ja tulevaisuus

EVA ajaa markkinatalouden ja avoimen kilpailun asiaa. EVAn pääteemat ovat työ, reformit ja tulevaisuus. EVAn julkaisuissa korostuvat työn ja talouskasvun merkitys hyvinvoinnille sekä keinot, joilla Suomi voi menestyä muuttuvassa kansainvälisessä toimintaympäristössä. Lue EVAn julkaisuja tästä.

EVA on voittoa tavoittelematon yhdistys

Vuonna 1974 perustettu EVA on voittoa tavoittelematon yhdistys. Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA ry:llä on kaksi jäsentä: Elinkeinoelämän Keskusliitto (EK) ry ja Teollisuuden ja työnantajain keskusliiton (TT) -säätiö. EVA työskentelee läheisessä yhteistyössä Elinkeinoelämän tutkimuslaitos Etlan kanssa.

EVAn hallituksen puheenjohtaja toimii Jorma Ollila. EVAn johtaja on Matti Apunen. EVAn ja Etlan toimitusjohtaja on Vesa Vihriälä.

YouTube Preview Image

 Elinkeinoelämän valtuuskunta EVA on elinkeinoelämän think tank, jonka tavoitteena on edistää suomalaisen yhteiskunnan pitkän aikavälin menestystä. EVA julkaisee raportteja sekä järjestää erilaisia keskustelutilaisuuksia.