EVA Pamfletti: Työväen teatteri

Onko nykyaikainen toimistotyö lainkaan nykyaikaista? Miksi sähköpostit imevät meidät kuiviin? Ja ollaanko työpaikalla tuloksen takia vai vain esittämässä työntekoa?
Jyrki Lehtolan kirjoittama EVA Pamfletti ”Työväen teatteri” on ankara manifesti aikaansaavamman toimistotyön puolesta. Se kysyy miten luomme Uuden työn, jossa tärkeää ei ole hihnan ääressä päivystäminen vaan tulokset.

”Työväen teatteri” perustuu Saku Tuomisen ja Pekka Pohjakallion 925-tutkimusprojektin haastatteluaineistoon. Näissä haastatteluissa sadat suomalaiset ovat avanneet oman työnsä, toimistotyön arkea. Lehtola on dramatisoinut tutkimustuloksista The Office -sarjan suomalaisen muunnelman maailmasta, jossa työntekijä esittää omaa rooliaan turhien palaverien ja merkityksettömän kommunikaation näytelmässä.

Lue ja lataa tästä EVA Pamfletti Työväen Teatteri

Pamfletti julkaistiin G18-juhlasalissa 14.2. Julkaisutilaisuuden keskusteluun osallistuivat Marjaana Toiminen (Bonnier Publications oy), Jari Sarasvuo (Trainers’ House), Mari Vuorre (Rautakesko) ja Saku Tuominen (Idealist Group). Puheenjohtajana toimi EVAn johtaja Matti Apunen.

Matti Apunen, Marjaana Toiminen, Jari Sarasvuo.

Jari Sarasvuo, Mari Vuorre, Saku Tuominen.