Suomi tarvitsee verolupauksen

Keskiviikkona, 19.4.2017  Analyysit, Artikkelit, Julkaisut, Uncategorized, Uutiset

Globaali yhteisöverokilpa vaatii Suomea kehittämään yritysverotusta nykyistä pitkäjänteisemmin.  Kasvuhakuinen, vuoteen 2025 asti ulottuva yritysverotuksen kehittämisohjelma lisäisi lainsäädännön ennustettavuutta ja varmistaisi kilpailukyvyn kannalta välttämättömät veromuutokset. Tämä selviää tänään julkaistusta EVA Analyysistä Yhteisöveron uusi diili – Näin Suomi tukee yritysten kasvua ja varmistaa… LUE LISÄÄ »


Kuinka paljon maksat veroja vuonna 2017? – Laske todelliset verosi EVAn Verokoneella

Torstaina, 22.12.2016  Uncategorized, Uutiset

Verokorttisi ei kerro koko totuutta. Oletko ajatellut, miten paljon maksat veroja myös esimerkiksi ruoasta, vaatteista, terveydenhuollosta, harrastuksista, sähköstä, bensasta ja alkoholista? Täytä EVAn Verokoneeseen kuukausittaiset tulosi ja menosi niin Verokone laskee, kuinka paljon todella maksat veroja ensi vuonna. LUE LISÄÄ »


Senior Fellows

Torstaina, 25.3.2010  Uncategorized

EVAn kumppanuusverkosto tähtää ulkopuolisen asiantuntemuksen hyödyntämiseen, laajan kansainvälisen asiantuntijaverkoston kehittämiseen sekä parempaan tiedonsaantiin suomalaisesta yhteiskunnasta ja elinkeinoelämästä. EVA Raporttien kirjoittajista ja muista läheisistä yhteistyökumppaneista koostuvat EVAn Senior Fellows – kumppanit ovat arvostettuja ja ansioituneita alansa asiantuntijoita. He ovat yhteiskunnallisista asioista… LUE LISÄÄ »